Skip to content

INTECH +
Ndryshimi i fundit(sipas ekstrakt QKB) kryer më: 2018-06-30 15:01:12
JSON

NIPT: K12418001K
Administrator: Sokol Sinani
Objekti i Veprimtarisë: Tregtim i sistemeve kompjuterike per Perpunim Informacioni dhe Transmetim.Prodhim i programeve aplikative.Instalimi i sistemeve te Informacionit dhe te Nderlidhjes.Sherbim i sistemeve elektronike ne cdo fushe te ekonomise.Tregtimi i pajisjeve dhe sistemeve elektronike ne cdo fushe te ekonomise.Aktivitete te tjera, qe vecmas ose sebashku me ato te mesipermet, do te konsiderohen te papershtatshme per rritjen dhe zhvillimin e shoqerise.Shoqeria kryen çdo lloj veprimtarie te dobishme per arritjen e objektit te saj, duke perfshire edhe veprime per shitblerje sendesh te luajtshme dhe te paluajtshme, pjesemarrje me kuota dhe aksione ne shoqeri dhe ndermarrje te tjera.
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i krijimit: 15.12.2001
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 12 000 000,00
Numri i pjesëve: 100
Konçesione dhe PPP: Jo
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Njësia Bashkiake nr.5, Rruga “ Ibrahim Rugova", Kompleksi " Parku Jeshil", kulla nr.2, apartamenti nr.1.

Informacione Financiare


Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 50 566 816,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 9 974 656,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 56 928 878,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 160 760 830,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014