Skip to content

Kastriot Zotaj
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2019-09-29 14:25:11
JSON

NIPT: K37506850R
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Gomisteri. Shërbime për automjete
Emërtime të tjera Tregtare: Gomisteri "GERI"
Forma ligjore: Person fizik
Viti i Themelimit: 01.01.2003
Rrethi: Fier
Shteti ku vepron: Shqipëri
Lloji i pronësisë: Private
Mjete të ushtrimit të aktivitetit: Fier, Mbrostar, Ura Mbrostar, Mjeti me targë AA 805 TK
Fier, Mjeti me targë AA 596 LM
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Fier, Mbrostar, Ura Mbrostar, Fshati "Mbrostar", rruga "Mbrostar Ura -Tiranë", kilometri i parë

Telefoni:
0684099616

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 27.09.2019
Dokumenta Financiare: Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2014
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2015
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2016
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2017
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2018
Shenimet shpjeguese per PF 2018
Informacione Financiare
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 12 896 838,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 6 680 776,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 1 060 556,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 854 538,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 583 076,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 164 793,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:157 088 022,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:103 311 593,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:41 930 291,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:22 446 036,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 7 537 832,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2013: 5 402 198,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016
2017
2018

Punuar Nga : A.Lala