Skip to content

XH O M LL I K U
Ndryshimi i fundit(sipas ekstrakt QKB) kryer më: 2018-06-30 15:01:12
JSON

NIPT: K61826014E
Administrator: Blerta Brahimi
Objekti i Veprimtarisë: Import-eksport artikuj te ndryshem industriale e ushqimore,etj. Blerje, shitje, tregtim me pakice i artikujve te ndryshem ushqimore, industriale etj. Transport mallrash i te gjitha llojeve, brenda dhe jashte territorit te Republikes se Shqiperise. Sherbime hotelerie, kampingje, turizem. Linja prodhimi per artikuj te ndryshem. Tregtim prodhimesh kozmetike dhe estetike. Çdo operacion ekonomik te lejuar nga le2gjislacioni shqiptar.
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i krijimit: 13.06.2006
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 2
Konçesione dhe PPP: Jo
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femër
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Q. STAFA PLL 16/1 KRYQZ. H. TASIM

Informacione Financiare


Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 1 532 364,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 2 683 339,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 2 883 173,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 3 120 103,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 2 960 323,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:151 939 595,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:145 292 818,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 130 849 034,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016