Skip to content

KESH SECURITY SHRSF
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2020-05-18 09:20:18
JSON

NIPT: K81610017N
Administrator: Ermir Veipi (Likuiditator)
Objekti i Veprimtarisë: Sigurimi dhe ruajtja e objekteve në pronësi të sh.a KESH-it, sigurimi i shtetasve vendas apo të huaj.
Emërtime të tjera Tregtare: KESH SECURITY SHRSF
Forma ligjore: Shoqëri Aksionare SH.A
Viti i Themelimit: 01/04/2008
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 4 000 000,00
Numri i pjesëve: 4 000
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Anëtarë Bordi: Mitro Çela; Agron Gaxho; Dardan Malaj
Statusi: Në proces likuidimi
Leje/Licensa: -
Çështje Ligjore: Likuidimi:
Në datë 12.10.2015: Në bazë të Vendimit të Asamblesë Nr.15 datë 28.09.2015 dhe Nr.02 datë 07.10.2015, është miratuar prishja e shoqërisë dhe shpallja e likuidimit. Likuiditator i shoqërisë, është emëruar Ermir Veipi. Statusi i shoqërisë nga “Aktiv”, do të kaloj në “Në proces likuidimi”.
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë; Njësia Bashkiake Nr.5; Blloku Vasil Shanto; ish Godina e KESH sha.

Adresa Email:
ermirveipi@gmail.com

Telefoni:
0692067313

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti historik i regjistrit tregtar 18.05.2020
Procesi i Likudimit-Dokumenta
Ndryshimi i Administratorit & Anëtarëve
Dokumenta Financiare: Pasqyra Financiare 2009
Pasqyra Financiare 2010
Pasqyra Financiare 2013
Pasqyra Financiare 2014
Pasqyra Financiare 2015
Pasqyra Financiare 2016
Pasqyra Financiare 2017
Akti i Themelimit të Shoqërisë
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2018
Shenimet shpjeguese te PF 2018
Informacione Financiare
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: -6 677 442,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: -16 729 369,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: -11 474 937,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 18 485 429,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 7 935 387,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 14 872 668,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: -9 295 458,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2011: 26 056 309,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2010: 14 667 273,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2009: 98 232 171,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2008: 72 138 139,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:513 910,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:1 717 491,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:168 754 154,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:165 817 452,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 220 096 746,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2013: 226 987 856,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2012: 257 686 272,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2011: 373 580 531,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2010: 317 174 124,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2009: 335 297 755,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016
2017
2018

Punuar Nga : A.B