Skip to content

Herjol Xhagolli
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2019-09-07 11:16:21
JSON

NIPT: K82020005B
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Tregëti me pakicë dhe shumicë të artikujve industriale, kancelari, artikuj bujqësore, detergjentë. Shërbime rifiniture. Import eksport. Punime industriale, etj. Bojra të ndryshme për përdorim familjar dhe industrial, materiale elektrike, hidraulike, bojra për vijëzim rrugësh. Blerje, montim xhamash, xhamash të temperuar, duralumine, parketi, grilash, materiale ndërtimi dhe ndihmëse, materiale dhe aksesorë mobilerie, punime gjelbërimi, fara dhe plehra kimike për bujqësinë, veshje pune, materiale të buta, materiale pastrami dhe dizinfektimi, hoteleri dhe turiziëm, materiale sportive dhe kreative, sinjalistikë rrugore, blerje dhe montim karton xhesi dhe aksesorë të tij, blerje dhe montim kondicionerësh. Shitje dhe blerje prodhimesh farmaceutike. Punime dhe materiale dizinfektimi. Blerje pajisjesh zyre. Mirëmbajtje gjeneratorësh, ashensorësh. Blerje dhe shitje raftesh, pajisje kompiuterike. Blerje dhe instalim kamera vëzhguese. Shitje dhe blerje pajisjesh elektroshtëpiake. Organizim eventesh, blerje kostumesh popullore, blerje dhuratash.
Emërtime të tjera Tregtare: BOJRA
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 20.08.2008
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Lloji i pronësisë: Private
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Rruga Fadil Rada, Godinë 1 Katëshe Nr.7, përballë Kafe ATSH - së

Adresa Email:
max.maxpaint.paint@gmail.com

Telefoni:
0672011210

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2019
Transaksione Thesari 2012-2013
Punuar Nga : A.Lala