Skip to content

SHOQËRIA E PARË FINANCIARE E ZHVILLIMIT-FAF Sh.a
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2019-03-02 10:10:43
JSON

NIPT: K82431002V
Administrator: Emin Barçi
Objekti i Veprimtarisë: Të gjitha format e kredi-dhënies duke përfshirë kredinë hipotekare e konsumatore. Ofrimin e garancive, marrjen e angazhimeve. Shërbime Këshilluese, ndërmjetëse dhe shërbime të tjera ndihmëse për veprimtaritë e listuara më sipër. Shërbime të tjera financiare të lejueshme aktualisht dhe/ose në të ardhmen me legjislacionin në fuqi dhe rregulloret e autoritetit licensë-dhënës.
Emërtime të tjera Tregtare: SHOQËRIA E PARË FINANCIARE E ZHVILLIMIT-FAF Sh.a
Forma ligjore: Shoqëri Aksionare SH.A
Viti i Themelimit: 24/11/2008
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 1 144 800 000,00
Numri i pjesëve: 11 448
Lloji i pronësisë: Publike
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: 2 Femra/ 3 Meshkuj
Anëtarë Bordi: Elton Haxhi (Kryetar); Parid Shkurti; Petro Koçi;Valbona Shujaku; Besa Shahini
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Farkë; Sauk; Rruga e Elbasanit, Nr.178/1, Sauk, Tiranë.

Adresa:
Elbasan, Gramsh, Gramsh, Lagjja Holta, Sheshi Qendror, Kati Nën Tokë, Zona Kadastrale 1842, Numër Pasurie 7/265.
Tiranë, Tiranë, Tiranë, Dega Tiranë 3, Kombinat, Rruga Llazi Miho, Numër 79/1.
Korçë, Korçë, Korçë Rruga 8 Nëntori, Pallati 2, Kati 2 Pranë Degës së Tatimeve Korçë.
Gjirokastër Gjirokastër, Gjirokastër, Lagjja 18 Shtatori, Bulevardi Kryesore, Zona Kadastrale 8541, Nr.Pasurie 6/95.
Kukës, Has,Has Rruga "Luan Haradinaj", Lagjia Nr.2, Qyteti Krume, Has, Zona Kadestrale 2282, Numër Pasurie 4/184, Volumi 6, Faqe 157,Kati 2.
Vlorë, Vlorë, Vlorë Lagjia "Hajro Cakerri", Rruga "Hamit Lumi" Pallati Nr.5, Kati 1.
Dibër, Peshkopi, Peshkopi Bulevardi Elez Isufi, Pallati 13, Kati 1 Pranë Bankës Kombëtare Tregtare.
Dibër, Maqellare, Maqellare Objekt me Zonë Kadastrale 2592, Nr Pasurie 215, Kati i 2.
Tiranë, Kavajë, Kavajë, Lagjia Nr 4, Shëtitorja Indrit Cara , Zona Kadastrale Nr 8550, Nr Pasurie 5/193-M1.
Elbasan, Elbasan Elbasan Lagjia 28 Nëntori, Pallati 109/1, Kati 2, Qendra Tregetare.
Berat, Çorovode, Corovode Lagjia Çlirimi, Pallati 4, Kati 1, Zona Kadastrale 1420, Nr.Pasurie 4/54-N5.
Durrës, Durrës, Durrës Lagjia Sheshi Liria/3, Rruga Aleksandër Goga, Sh.1, Ap.Nr.4, Zona Kadastrale 8514, Numër Pasurie 3/319-N4.
Vlorë, Sarandë, Sarandë Lagjja Nr. 1, Rruga Onhezmi, Dyqani Nr. 8, Kati Përdhe Zona Kadastrale 8641, Numër Pasurie 13/185.
Diber, Burrel, Burrel Lagjia Pjetër Budi, Rruga Abdi Mati, Pallati 1, Kati 1.
Fier, Lushnje, Lushnje Lagjja Kongresi, Rruga Arben Vogli, Njësi Kati nën Pallat ( Pallati i Ish-Kinemaseë), Pasuria Nr. 18/10-Ng, Zona Kadastrale 8571 Tiranë Farke Mjull Bathore Mjull Bathore, Zona Kadastrale 2704, Pasuria Nr. 193/65.
Korçë, Pogradec, Pogradec Rruga "Reshit Collaku", Lagjia 1, Pall. 4, Kati 1 Tiranë Kamëz Kamëz Lagjja Nr 2, Bulevardi Blu, Pallati Nr 1 i ndërtuar nga Shoqëria Këputa 3 Shpk, Kati i Parë Pranë Rzb, Dega Tirana 1 Kamëz.
Lezhë, Rrëshen ,Rrëshen Rruga "At Gjergj Fishta", Pallati 2/153, Kati 1.
Korçë, Ersekë, Ersekë Lagjia Nr. 1, Rruga "Ahmet Bektash", Pallati 35, Shkalla 1, Ap 3, Kati 1.
Fier, Fier, Fier Lagjia 1 Maji, Rruga Jani Bakalli, Zona Kadastrale 8531, pasuria numër 11/112-N6.
Shkodër, Shkodër, Shkodër Rruga Perlat Rexhepi, Hyrja 1, Zona Kadastrale 8593, Nr.Pasurie 4/509-N18.
Dibër, Bulqizë, Bulqizë Lagjia E Re, Tek Godina E Prefektures, Kati 1.
Gjirokastër, Tepelenë, Tepelenë Lagjia "Mustafa Matohiti ", Rruga "Batalioni Baba Abaz ", Zona Kadestrale 3574, Numër Pasurie 13/307, Regjistri Hipotekor Numër 188.
Kukës Kukës, Kukës Lagjia 5, Bulevardi Kryesore, Pallati 5, Kati 1 përballë Albtelekomit.
Lezhë Lezhë Lezhë Lagjja Beslidhja, përballë Hotel Turizmit, Kati i dytë mbi Union Bank.
Tiranë, Tiranë, Tiranë Rruga Qemal Stafa, Zona Kadastrale Nr 8130, Numër Pasurie 5/205, Volumi 11.
Korçë, Bilisht, Devoll Devoll, Lagjja Nr.3, Rruga "Superstrada Devoll", Zona Kadastrale 1178, Kati i parë, Nr.112.
Berat Berat, Berat Rruga"Antipatrea", Lagjia" 10 Korriku", Zona Kadestrale 8502, numër Pasurie 12/29, Volumi 5, Faqe 587, Kati 1.
Elbasan, Librazhd, Librazhd Lagjia 1, Pallati 5 katësh, kati 1 pranë Qendres Kukës.
Tropojë, Tropojë Rruga "Sylejman Vokshi" Lagjia: "Partizani" Godina Nr. 166, Kati 1.
Shkodër, Pukë, Pukë Bulevardi Kryesor,pranë Raiffeisen Bank.
Gjirokastër, Përmet, Përmet Lagjia Partizani, Rruga Mentor Xhemali, Pallati 45, Kati 1.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Shoqërisë -Datë 02.03.2019
Ndryshimi i Administratorit & Anëtarëve
Ndryshimi i Kapitalit Themeltar
Ndryshimi i Statutit (Objekti)
Dokumenta Financiare: Pasqyra Financiare 2010
Pasqyra Financiare 2011
Pasqyra Financiare 2012
Pasqyra Financiare 2013
Pasqyra Financiare 2015
Pasqyra Financiare 2016
Pasqyra Financiare 2017
Akti i Themelimit të Shoqërisë
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 59 277 806,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 4 027 506,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 41 893 075,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 5 970 416,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 53 492 622,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 49 450 669,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2011: 23 403 502,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2010: 31 982 498,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2009: 34 373 298,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:238 839 293,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:277 151 772,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:365 061 135,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 396 281 600,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2013: 422 077 680,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2012: 450 144 873,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2011: 394 383 005,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2010: 278 814 216,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2009: 229 599 601,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016
2017

Punuar Nga : A.B