Skip to content
Përfitues i një pjese të truallit të Ndërmarrjes së Qymyrgurit Valias, Kamëz, me sipërfaqe të përgjithshme 87 587 (tetëdhjetë e shtatë mijë e pesëqind e tetëdhjetë e shtatë) m², sipas Ligj Nr. 95/2012, miratuar në datën 11.10.2012

THE AMERICAN INTERNATIONAL SCHOOL SYSTEM-ALBANIA
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2021-02-22 09:30:42
JSON

NIPT: L01704030G
Administrator: Sokol Bejleri
Objekti i Veprimtarisë: Aktivitet ne fushen e edukimit parashkollor privat, cerdhe, kopesht, aktivitet mesimdhenie ne fushen e arsimit te ciklit te ulet, 8-vjecar, arsimit te mesem te profilizuar dhe te pergjithshem dhe arsimit te larte. Kurse kualifikimi ne gjuhe te huaj etj.
Emërtime të tjera Tregtare: THE AMERICAN INTERNATIONAL SCHOOL SYSTEM-ALBANIA
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 03.05.2010
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shtetet e Bashkuara te Amerikes
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 100
Shoqëri Mëmë për këtë Subjekt: The American School System Inc, nje shoqeri e se drejtes amerikane, e themeluar ne shtetin e New Jersey ne SHBA, me seli ne 345 Grand Avenue, Lanconia, NJ 07605, perfaqesuar sipas prokures se posacme nga Z. Sokol Bejleri (Sipas aktit te themelimit, date 03.05.2010, te dorezuar ne QKB)
Lloji i pronësisë: E Huaj
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Çështje Ligjore: Kontrate 1 euro
Më datë 11.10.2012, u miratua Ligji Nr. 95/2012, shpallur me dekretin nr.7796, datë 18.10.2012 të Presidentit të Republikës së Shqipërisë, Bujar Nishani, u ratifikua kontrata për dhënien në përdorim, në formën e huapërdorjes, me çmimin 1 euro, të një pjese të truallit të Ndërmarrjes së Qymyrgurit Valias, Kamëz, me sipërfaqe të përgjithshme 87 587 (tetëdhjetë e shtatë mijë e pesëqind e tetëdhjetë e shtatë) m², lidhur ndërmjet Ministrisë së Ekonomisë, Tregtisë dhe Energjetikës dhe shoqërisë “The American International School System - Albania” (AISS).
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Rruga Myslym Shyri, kulla 10, ap. 3.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 22.02.2021
Akti i themelimit
Dokumenta Financiare: LIGJ Nr. 95/2012, date 11.10.2012, per ratifikimin e kontrates me çmimin 1 euro
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Lala