Skip to content

MELEON
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2019-11-23 15:57:29
JSON

NIPT: L07324201N
Administrator: Meland Qirko
Objekti i Veprimtarisë: Import - eksport si dhe tregti me shumicë dhe pakicë të artikujve të ndryshëm, mallrave ushqimore dhe industriale, të materialeve të ndërtimit, hidrosanitare, pllakave të të gjitha llojeve, plasike, lëndë drusore dhe mobilje etj. Funksone të agjentit të shitjes për shoqëri vendore dhe të huaj etj.
Emërtime të tjera Tregtare: HIPPO MARKETS
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 13.11.2010
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 6 717 520,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Rruga Artan Lenja, Kompleksi Rezidencial Magnet, Pallati Cassiopea

Adresa Email:
m.qirko@hippo.al

Telefoni:
0682027758

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 21.11.2019
Akti i themelimit
Vendimi i asamblese se ortakeve per zmadhimin e kapitalit 27.10.2012
Dokumenta Financiare: Pasqyrat financiare 2012
Pasqyrat financiare 2013
Pasqyrat financiare 2014
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2015
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2016
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2017
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2018
Shenime per Pasqyrat financiare 2018
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2019
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: -4 892 193,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: -4 800 103,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: -7 978 410,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 665 517,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 481 510,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 2 740 018,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 1 614 102,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2011: 3 375 898,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:42 426 438,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:65 822 164,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:87 129 335,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:111 419 292,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 114 263 308,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2013: 113 405 315,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2012: 105 302 316,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2011: 56 674 409,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016
2017
2018

Punuar Nga : A.Lala