Skip to content

VALBONA PROJECT COMPANY

JSON

NIPT: L08322301L
Administrator: Andri Kasneci
Objekti i Veprimtarisë: Përdorimin e burimeve vendase të çdo lloji (hidrike, era, qymyret, karburantet etj) me qëllim prodhimin e energjisë. Ndërtimin dhe shfrytëzimin e hidrocentraleve, termocentraleve, centraleve, nënstacioneve, linjave të transmetimit të energjisë elektrike dhe strukturave të tyre mbështetëse. Ndërtimin, instalimin dhe shfrytëzimin e centraleve elektrike. Furnizimin ose tregtimin e energjisë elektrike, eksportin e energjisë elektrike jashtë territorit të Republikës së Shqipërisë dhe importin e energjisë elektrike në territorin e Republikës së Shqipërisë etj.
Emërtime të tjera Tregtare: VALBONA PROJECT COMPANY
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 22.09.2010
Rrethi: Kurbin
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë: Mikse (Shqiptare&E huaj)
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: III.1 - Për ndikimin në mjedis
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
LAC Rruga Superstrada- Fushe Mamurras, Blloku i Magazinave

Telefoni:
42248313

Informacione Financiare


Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: -126 736,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: -301 651,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: -1 341 603,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2010: -2 481 706,00