Skip to content

BUFALO (BFL
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2018-01-20 14:31:43
JSON

NIPT: L08706501B
Administrator: Gëzim Memlika
Objekti i Veprimtarisë: Import-eksport,prodhim e tregtim me shumice e pakice i konfeksioneve ,kepuce e produkteve lekure e jo lekure. Prodhim i materialeve te ndertimit.Punime mermeri e guri. Import eksport dhe tregti me shumice e pakice te mallrave industriale, ushqimore, blegtorale etj .Indizifktim ambjenti dhe sperkatje kultura bujqesore, tregtim peticidesh
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 05/01/2010
Rrethi: Tepelenë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 2 626 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë:
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tepelenë, lagjja Demokracia, ish baza e bujqesise, kati përdhè

Telefoni:
0692071103

Akte Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 6 583 963,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 10 847 400,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 8 970 828,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: -8 175 018,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:151 359 635,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:154 631 269,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 107 482 491,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016