Skip to content

Esterina Gorezi
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2019-09-29 14:25:11
JSON

NIPT: L18707403R
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Tregti me pakicë dhe shumicë detergjentë dhe artikuj të ndryshëm
Forma ligjore: Person fizik
Viti i Themelimit: 07.01.2011
Rrethi: Berat
Shteti ku vepron: Shqipëri
Lloji i pronësisë: Private
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Çështje Ligjore: I. Më datë 29.03.2013, u pezullua aktiviteti i personit fizik për një periudhë të pacaktuar. Statusi ndryshoi nga “Aktiv” në “Pezulluar”.

II. Më datë 21.08.2014, u vendos aktivizimi i aktivitetit të personit fizik. Statusi ndryshoi nga “Pezulluar” në “Aktiv”.

III. Më datë 12.11.2014, u vendos pushimi i përkohshëm i aktivitetit për një afat të pacaktuar. Statusi i shoqërisë ndryshoi nga “Aktiv” në “Pezulluar”.

IV. Më datë 01.12.2016, u vendos aktivizimi i aktivitetit të personit fizik. Statusi ndryshoi nga “Pezulluar” në “Aktiv”.
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Berat, Poliçan, Lagjja "Qendër", pallat 5 katësh, kati i parë në qendër.

Adresa Email:
esterinagorezi@gmail.com

Telefoni:
0694061784

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 27.09.2019
Kerkesa per pezullim aktiviteti 29.03.2013
Kerkesa per aktivizim aktiviteti 01.12.2016
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2019
Punuar Nga : A.Lala