Skip to content

MAREN BUSS

JSON

NIPT: L41720501P
Administrator: Ilir Hasanbelli
Objekti i Veprimtarisë: Aktivitet në fushën e transportit, transportit të udhëtarëve (transportit urban brenda dhe jashtë Shqipërisë), në fushën e tregtisë, eksport- import, shitje-blerje të ndryshme të mjeteve (mjete autotransporti), pajisjeve (pjesë këmbimi për mjetet e transportit) të natyrave të ndryshme. Aktivitet në fushën e agjencisë turistike, spedicionare, shërbime të ndryshme reklamuese, si dhe bar- restorant
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 15.05.2014
Rrethi: Durrës
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Durrës Lagjja 13, Rruga Pavaresia, Sektori-Iliria, Pallati MAREN me Nr. Pasurie 46/461

Adresa:
Durrës , Lagjja nr.13, Rruga Pavaresia, prane Pallatit Maren me nr. 46/461, Autobus me targë AA 147 JH Durrës , Lagjja nr.13, Rruga Pavaresia, prane Pallatit Maren me nr. 46/461, Autobus me targë AA 126 JH Durrës , Lagjja nr.13, Rruga Pavaresia, prane Pallatit Maren me nr.46/461, Autobus me targë AA 129 JH Durrës Durrës Durrës Lagjja nr.13, Rruga Pavaresia, prane Pallatit Maren me nr. 46/461, Autobus me targë AA 127 JH Durrës Durrës Durrës Lagjja nr.13, Rruga Pavaresia, prane Pallatit Maren me nr. 46/461, Autobus me targë AA 128 JH Durrës Durrës Durrës Lagjja nr.13, Rruga Pavaresia, prane Pallatit Maren me nr. 46/461, Autobus me targë AA 132 JH Durrës , Lagjja nr.13, Rruga Pavaresia, prane Pallatit Maren me nr. 46/461, Autobus me targë AA 145 JH Durrës , Lagjja nr.13, Rruga Pavaresia, prane Pallatit Maren me nr. 46/461, Autobus me targë AA 133 JH Durrës , Lagjja nr 13, Rruga Pavarsia, Sektori-Iliria, Pallati MAREN nr 46/461, Autobuz me targë AA 831 JI Durrës Durrës Durrës Lagjja nr.13, Rruga Pavaresia, prane Pallatit Maren me nr. 46/461, Autobus me targë AA 146 JH Durrës Durrës Durrës Lagjja nr 13, Rruga Pavarsia, Sektori-Iliria, Pallati MAREN nr 46/461, Autobuz me targë AA 830 JI Durrës Durrës Durrës Lagjja nr 13, Rruga Pavarsia, SektoriIliria, Pallati MAREN nr 46/461, Autobuz me targë AA 829 JI

Telefoni:
0682011933; 0696012229

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 2 118 754,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 50 937 504,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014