Skip to content

MMT

JSON

NIPT: L42221010A
Administrator: Ilir Lamçe
Objekti i Veprimtarisë: Tregtim import eksport të artikujve të ndryshëm industrial. mokete, tapete, linoleum, parkete melamin dhe materiale te tjera që përdoren për veshje banesash, elektro-shtëpiake, elektronike ushqimore, me shumicë e pakicë, brenda e jashtë vendit. Prodhim, tregtim me shumicë e pakicë e montim i tendave, grilave të brendshme e të jashtme të tipave roller, veneciale, vertikale, perdeve klasike, etj. Dyer të brendshme e të jashtme të blinduara ose jo, etj. Investime dhe shërbime Në fushën e pasurive të paluajtshme, duke përfshirë pa u kufizuar, shitje, qiradhënie, riparime blerje, rimarrje te pasurive të patundshme e Shqipëri. Aktivitet në fushën e turizmit, hotelerisë, bar, restorant, internet-kafe. import - eksport i mallrave të ndryshme industriale, ushqimore, i materialeve të ndërtimit dhe pajisjeve të ndërtimit, sanitare, elektro - shtëpiake. Import i të gjitha pajisjeve mekanike qe nevojiten për reklama. Aktivitet projektimi, realizimi, prodhimi, drejtimi, mirëmbajtje dhe tregtimi të prodhimeve, Shërbime e sistemeve të ndryshme. Së fundi, shoqëria mund te kryejë çdo operacion: tregtar, industrial, financiar, leasing, operacione që lidhen me pasuritë e luajtshme dhe te paluajtshme, si dhe të blejë dhe shesë ose marre me qira Ndërmarrje, dege ndërmarrjesh, si edhe /te ketë interesa ose pjesëmarrje në shoqëri, ente, konsorciume, të themeluara apo ne themelim e sipër, që kane objekt të njëjtë ose të ngjashëm me të vetin gjithsesi funksional për arritjen e qëllimeve te shoqërisë.
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 17.10.2014
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë Njësia Bashkiake nr.8, Rruga Siri Kodra, brenda bllokut të magazinave, nr.4

Adresa Email:
mmtirana@ymail.com

Telefoni:
0692050948

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2018
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: -294 548,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 845 751,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014