Skip to content

BIG WISHES
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2018-06-30 15:01:12
JSON

NIPT: L42306011E
Administrator: Elona Koshi
Objekti i Veprimtarisë: Import - eksport, tregetimin e artikujve te ndryshem te te gjitha llojeve, me shumice dhe pakice si: Tregetim artikuj te ndryshem industriale. Tregetim artikuj te ndryshem ushqimore. Tregetim artikuj te ndryshem bujqesore e blegtorale. Tregetim fruta - perime. Tregetim pije alkolike te ndryshme. Tregetim konfeksione te ndryshme per te rritur dhe femije. Tregetim prodhimesh kozmetike e estetike. Transport mallrash te te gjitha llojeve brenda dhe jashte vendit. Tregetim automjetesh te çdo lloji, marke e tonazhi, si dhe pjese kembimi per to. Tregetim, montim, riparim paisjesh elektro - shtepiake, elektronike, elektrike, kompjuterike, higjeno - sanitare dhe hidraulike, prodhime qeramike, artizanati, paisje zyrash, kancelari etj. Hapje dhe shfrytezim hotelesh, motelesh, diskotekash, lojra argetuese per femije, qender sportive, qendra pushimi e kurative.
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 31.10.2014
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 1 000 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë:
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femër
Statusi: Në proces likuidimi
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, Njësia Bashkiake nr.10, Rruga Myslym Shyri, Ndërtesa Nr.16, Kati i 4-tërt

Akte Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 704 789,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: -556 087,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 2 868 762,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 3 716 660,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:2 108 177,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2016