Skip to content

FindFour
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2019-09-29 14:25:11
JSON

NIPT: L43710007K
Administrator: Viola Shahinaj
Objekti i Veprimtarisë: Bar- restorant, piceri. Agjensi konsulence në sektorin tregtar për bizneset vendase ose të huaja. Agjensi turistike. Aktivitete me pasuri të luajtshme dhe paluajtshme. Katering, evente, shërbime turizmi, veprimtari në fushën e hotelerisë.
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 10.01.2014
Rrethi: Korçë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femër
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: III.1.A - Leje Mjedisi e tipit C
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Korçë, Lagjja 1, Bulevardi Republika, Nr. 30

Adresa:
Korçë, Lagjja 8, Rruga Piro Polena, Objekti Nr. 18

Adresa Email:
violatahiri87@yahoo.com

Telefoni:
082247586, 0686010402

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 27.09.2019
Statuti i shoqerise
Dokumenta Financiare: Pasqyrat financiare 2015
Pasqyrat financiare 2016
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2017
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2018
Shenimet shpjeguese per PF 2018
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2019
Transaksione Thesari 2014
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 1 508 539,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 1 437 360,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 155 914,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: -919 130,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 220 275,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:33 914 117,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:28 788 629,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:21 652 198,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:3 112 815,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 7 692 331,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016
2017
2018

Punuar Nga : A.Lala