Skip to content
Përfitues nga VKM Nr. 73, datë 28.01.2015 i pasurise “Sallë prodhimi në katin përdhes në “Prodhim veshje” sh.a., Durrës”, me sipërfaqe të përgjithshme 892 (tetëqind e nëntëdhjetë e dy) m2.

PRIMAVERA INDUSTRY
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2021-02-19 08:06:00
JSON

NIPT: L49115501L
Administrator: Panagiotis Kosmetatos
Objekti i Veprimtarisë: Rrobaqepsi, prodhim i veshjeve te ndryshme tregeti me shumice dhe pakice te tyre. Import eksport i mallrave, pajisjeve ose pjeseve per prodhimin e veshjeve te cdo lloji. Prodhim dhe perpunim i veshjeve , kepuce dhe mallrave sintetike, lekurave, poliester dhe aksesoreve lidhur me industrine e modes. Blerja shitja dhe marrja me qira e makinave, pajisjeve apo mjeteve te transportit qe lidhen me aktivitetin e mesiperm.
Emërtime të tjera Tregtare: PRIMAVERA INDUSTRY
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 07.05.2014
Rrethi: Tepelene
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Greqi, Itali
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë: E Huaj
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Çështje Ligjore: Kontrate 1 euro
Më datë 28.01.2015, me anë të Vendimit të Këshillit të Ministrave Nr. 668, u miratua lidhja e kontratës së qirasë me tarifën 1 euro/kontrata, ndërmjet Ministrisë së Zhvillimit Ekonomik, Tregtisë dhe Sipërmarrjes, si qiradhënës dhe shoqërisë “Primavera Industry” sh.p.k., si qiramarrës, për pasurinë “Sallë prodhimi në katin përdhes në “Prodhim veshje” sh.a., Durrës”, me sipërfaqe të përgjithshme 892 (tetëqind e nëntëdhjetë e dy) m2 .
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Gjirokaster, Tepelene, Lagjja "15 Shtatori" , Rruga Deshmoret e Lirise, Godine 2 Kateshe Nr .15, Kati I dhe II

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 18.02.2021
Akti i themelimit dhe statuti
Dokumenta Financiare: VKM Nr. 73, datë 28.1.2015 per lidhjen e kontrates se qirase me tarife 1 euro
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Lala