Skip to content

DOCTORS HOSPITAL
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2020-08-01 13:28:21
JSON

NIPT: L51621031J
Administrator: Agostin Memaj
Objekti i Veprimtarisë: Ofrimin e sherbimeve mjekesore ambulatore jopublike, ne perputhje me legjislacionin ne fuqi dhe me marreveshjet nderkombetare per sherbimet shendetesore . Sherbim mjekesor ambulator. Vizita ambulatore ,kirurgji e pergjithshme ,kirurgji plastike ,patologji e pergjithshme , gjinekologji .Laborator bio-kimik . Qender Mjekesore dhe Laborator Klinik Biokimik, Sherbime ne disa specialitete mjekesore per vizita dhe konsulta mjekesore, diagnostifikim, eko te ndryshme, trajtime ambulatore, trajtime mikrokirurgjikale si dhe qender e avancuar endo-skopie, fibro-kolonoskopie. Shoqeria mund te kryeje aktivitete te tjera te lidhura ose plotesuese me ato te parat dhe cdo aktivitet tjeter te nevojshem ose te dobishem per qellimin e shoqerise.Mjek e infermier ne familje. Sherbim stomatolog.
Emërtime të tjera Tregtare: DOCTORS HOSPITAL
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 20.04.2015
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Greqi, Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 1 400 000,00
Numri i pjesëve: 4
Lloji i pronësisë: Mikse (Shqiptare&E huaj)
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: II.6.A - Shërbime mjeksore parësore dhe/ose stomatologjike
III.1.A - Leje Mjedisi e tipit C
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Njesia Bashkiake Nr. 5, Rruga Pjeter Bogdani, Pallati Nr. 14, Kati i pare.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 01.08.2020
Statuti i shoqerise
Dokumenta Financiare: Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2016
Pasqyrat financiare 2017
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2018
Shenimet shpjeguese te PF 2018
Informacione Financiare
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 3 433 188,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 1 103 372,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 901 581,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: -2 553 124,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:41 043 468,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:22 859 750,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:16 354 646,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:456 096,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2015
2016
2017
2018

Punuar Nga : A.Lala