Skip to content

Meland Qirko
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2019-11-23 15:57:29
JSON

NIPT: L51805006A
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Blerje, shitje kohe televizive, radio apo dhe media të tjera, konsulencë në fushën e strategjive të biznesit dhe marketingut.
Emërtime të tjera Tregtare: Direct-Comm
Forma ligjore: Person fizik
Viti i Themelimit: 05.06.2015
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Lloji i pronësisë: Private
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Dajt, Lagjja ''Fresku'', Rruga Muhamet Deliu, pallati ''Agli shpk'', nr. 32, kati I

Adresa Email:
mqirko@yahoo.com

Telefoni:
355692080708

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 22.11.2019
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Lala