Skip to content

XL Market
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2019-11-23 15:57:29
JSON

NIPT: L51906031M
Administrator: Meland Qirko
Objekti i Veprimtarisë: Import -Eksport si dhe tregti me shumicë e pakicë të artikujve të ndryshëm të lejuar nga ligji, mallrave ushqimore dhe industriale, të materialeve të ndërtimit, hidrosanitare, hidraulike, makinave dhe automjeteve të tonazheve të ndryshme, pllakave të të gjitha llojeve, plastikës, gomës, lëndëve drusore dhe mobiljeve, linjave të prodhimit dhe përpunimit, makinerive të llojeve dhe tonazheve të ndryshme, por pa u kufizuar vetëm në këto, përveç mallrave tregtimi i të cilave kërkon liçensë të veçante si dhe importimin e lëndëve të para për prodhim. Funksione të agjentit të shitjes për shoqëri vendase dhe të huaja, duke hapur degë apo zyra në vende të huaja për arritjen e objektivave të shoqërisë, duke kryer të gjitha veprimet që lidhen me këtë veprimtari. Hapje agjensish -turistike, spedicioni, detare, transporti, shitje për shoqëri vendase dhe të huaja etj. Hapja e Bar- Restoranteve, Picerive e aktivitet në fushën e Hoteleri-Turizëm. Transport për vete dhe të tretë, nacional e internacional. Distributor në tregun vendas dhe të huaj.
Emërtime të tjera Tregtare: HIPPO Markets
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 30.06.2015
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 2
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: II.1.B - Shitje me shumicë e ushqimeve me origjinë shtazore (për njerez)
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Rruga Artan Lenja, Kompleksi Rezidencial Magnet, Pallati Cassiopea (vetëm për shërbime postare)

Adresa Email:
mqirko@yahoo.com

Telefoni:
0692080708

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 21.11.2019
Akti i themelimit
Kontrate dhurimi kuotash 15.06.2017
Dokumenta Financiare: Pasqyrat financiare 2015
Pasqyrat financiare 2016
Pasqyrat financiare 2017
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2018
Shenime per Pasqyrat financiare 2018
Informacione Financiare
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 1 146 725,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 594 517,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: -1 225 988,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: -2 443 323,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:139 545 218,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:131 190 849,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:116 234 920,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:13 540 987,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2015
2016
2017
2018

Punuar Nga : A.Lala