Skip to content

T C P E
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2019-11-02 14:38:45
JSON

NIPT: L52031020F
Administrator: Xhevdet Kacani
Objekti i Veprimtarisë: Çertifikim i personelit në profesionin elektrik, për nivelet, të ulët, të mesëm, të lartë. Zhvillimin e trajnimeve të ndryshme në fushën e aplikimit të standarteve.
Emërtime të tjera Tregtare: T C P E
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 28.08.2015
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 3 905 709,00
Numri i pjesëve: 2
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Mjete të ushtrimit të aktivitetit: Tiranë, Autoveturë Mercedes Benz me targa AA 643 PY
Tiranë, Automjet me targë AA 207 VG
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Njësia Bashkiake nr.9, Rruga Zogu I-rë, Godina e Bashkisë, Kati III

Adresa Email:
aralb10@yahoo.com

Telefoni:
0682140584

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 22.10.2019
Akti i themelimit
Kontrate per shitjen e pjeseve te kapitalit 16.10.2015
Vendimi per zmadhimin e kapitalit 23.09.2019
Kontrate shitje kuotash kapitali 24.11.2000
Dokumenta Financiare: Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2016
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2017
Pasqyrat financiare 2018
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2019
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 11 908 540,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 10 219 111,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 1 161 153,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:22 928 733,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:17 498 309,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:1 690 827,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2016
2017
2018

Punuar Nga : A.Lala