Skip to content

Retail & Marketing System
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2019-11-23 15:57:29
JSON

NIPT: L52223022K
Administrator: Meland Qirko
Objekti i Veprimtarisë: Investimi me pjesëmarrje në kuota. Ofrimi i shërbimit të konsulencës, në fushën e biznesit, manaxhimit, taksave, informatikës etj. Menaxhimi i qendrave tregtare, bareve dhe restoranteve. Importi - eksporti, shitja me shumicë dhe pakicë e produkteve tekstile, veshje të të gjitha llojeve. Shitja me shumicë dhe pakicë e mallrave industrial dhe ushqimore. Tregtimi i artikujve të ndryshëm. Importi - eksporti shitja me shumicë e pakicë e pajisjeve elektrike, elektronike, lënde të para për industrinë, materiale ndërtimi dhe hidrosanitare, pajisje zyrash kancelari, pjesë këmbimi, auto dhe makineri të çdo lloji, pajisje teknologjike etj. Shitja, blerja dhënia me qira e pasurive të paluajtshme. Transport i mallrave dhe udhëtarëve brenda dhe jashtë vendit. Si dhe çdo veprimtari tjetër ekonomike që do të konsiderohet e nevojshme dhe e dobishme për realizimin e qëllimit të shoqërisë dhe që nuk bie ndesh me legjislacionin Shqiptar në fuqi. Hapja e bar-restoranteve, picerive e aktivitet në fushën e hoteleri-turizëm. Transport për vete dhe të tretë, nacional e internacional. Distributor në tregun vendas dhe të huaj.
Emërtime të tjera Tregtare: HIPPO MARKETS
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 15.10.2015
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 2
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Rr. Artan Lemja, Kompleksi Rezidencial "Magnet", Pallati Lyra

Adresa Email:
mqirko@yahoo.com

Telefoni:
0692080708

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 22.11.2019
Akti i themelimit
Kontrate dhurimi 04.10.2016
Dokumenta Financiare: Pasqyrat financiare 2015
Pasqyrat financiare 2016
Pasqyrat financiare 2017
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2018
Shenime per Pasqyrat financiare 2018
Informacione Financiare
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 162 716,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 135 262,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: -1 483 804,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 267 959,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:22 184 510,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:28 516 227,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:13 015 208,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:1 502 265,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2015
2016
2017
2018

Punuar Nga : A.Lala