Skip to content

ALB.LOKA
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2017-09-04 16:38:14
JSON

NIPT: L61410032D
Administrator: Irjana Gjana
Objekti i Veprimtarisë: Shfrytëzim karriere guri; Shfrytëzim impiante të bluarjes, prerjes, sharrimit, përpunimit dhe prodhimit të gurit, pllakave të gurit, rërës, zhavorrit, çakullit dhe inerteve në përgjithësi. Import - eksporti dhe tregtimi me shumicë dhe pakicë i gurit dhe nënprodukteve të tij, i pllakave të gurit, rërës, zhavorrit, akullit dhe inerteve në përgjithësi, impianteve, pajisjeve dhe makinerive që shërbejnë për fushat e mësipërme. Import eksporti dhe tregtimi me shumicë dhe pakicë i artikujve të ndryshëm industriale, ushqimorë, produkte bujqësore, blegtorale, konfeksioneve, automjeteve, pjesëve të këmbimit, pajisjesh elektroshtëpiake, elektronike, elektrike, hidrosanitare, hidraulike, qeramike, qelqi, artizanati, lëndëve të para, lëndëve të ndërtimit, të lëndës drusore të përpunuar e të papërpunuar, mobilie, kancelari, materialeve e lëndëve plastike prej gome, hekuri, kimike dhe nënprodukteve të tyre, produktesh kozmetike, linjash e makinerish në fushën e prodhimit, peprunbimit, transportit, ndërtimit, serviseve. Hapje dhe shfrytëzim hotelesh, bar kafe, restorante, qendra pushimi e kurative, si dhe në fushën e turizmit në përgjithësi. Veprimtari në fushën e transportit të mallrave dhe pasagjerëve.
Emërtime të tjera Tregtare: ALB.LOKA
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 09.01.2016
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femër
Statusi: Në proces likuidimi
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë Rruga Todi Shkurti, nr. 109.

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare