Skip to content

Ilirian Bulku
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2019-09-29 14:25:11
JSON

NIPT: L61416011L
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Rimbushje bojra printeri, tregtim bojra printeri origjinal e kompatibël dhe kancelari.
Forma ligjore: Person fizik
Viti i Themelimit: 16.02.2016
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Lloji i pronësisë: Private
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Njësia Bashkiake nr. 5, Rruga Ymer Kurti, Zona Kadastrale 8270, Nr. Pasurie 5/315-G1 (magazinë)

Adresa:
Durrës, Lagjja Nr.4, Rruga Egnatia, Pallati Nr. 146

Telefoni:
0692070664

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 27.09.2019
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2019
Punuar Nga : A.Lala