Skip to content

DENI 2016
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2017-09-04 16:38:14
JSON

NIPT: L61604507F
Administrator: Dine Malo
Objekti i Veprimtarisë: Këmbime valutore. Agjent i transferimit të parave me subjektin financiar jo-banke Ak-Invest Sha. Veprimtari e agjentit për shërbimin e transfertave për të tretë në emër dhe llogari të Institucionit Financiar Jo-Banke Ak-Invest.
Emërtime të tjera Tregtare: DENI 2016
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 01.04.2016
Rrethi: Durrës
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 1 500 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Në proces likuidimi
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Durrës Lagjja nr.12, Rruga 9 Maji, pallati nr.562, kati i pare

Telefoni:
698392009

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare