Skip to content

B.N.G -ALUMIN
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2017-09-04 16:38:14
JSON

NIPT: L61606502V
Administrator: Bujar Dema
Objekti i Veprimtarisë: Prodhim dyer - dritare alumini, qepena e grilla alumini, struktura hekuri etj, si dhe tregtimi i tyre. Tregtim me shumicë e pakicë, Import- Eksport të artikujve të ndryshëm, industriale, artikujve të aluminit, si dyer, dritare grilla alumini, etj. Transport mallrash dhe përsonash për vete dhe për të tretë. Shoqëria sipas nevojave të aktivitetit ka të drejtën e ushtrimit të çdo aktiviteti të ligjshëm, të lejueshëm për formën e shoqërisë, e cila nuk ndalohet me ligj(sipas nenit 7 të Ligjit nr. 9901, dt. 14. 04-08).
Emërtime të tjera Tregtare: B.N.G -ALUMIN
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 05.04.2016
Rrethi: Durrës
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 10 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Në proces likuidimi
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
MAMINAS Rruga Maminas-Gjiri Lalezit, Zona Kadastrale 2101, ndërtesë njekatëshe me Nr.pasurie 236/42

Telefoni:
682128793

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare