Skip to content

MARKETS CAPITAL
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2017-09-04 16:38:14
JSON

NIPT: L61607011S
Administrator: Egla Gjinollari
Objekti i Veprimtarisë: Konsulenca dhe shërbime për individë dhe shoqëri tregtare në fushën tregtare, financiare, fiskale, në lidhje me administrimin e aseteve dhe pasurive të luajtshme e të paluajtshme, administrimi i tregjeve dhe burimeve, suport teknik-profesional në fusha të ndryshme, dhënia e asistencës dhe suportit në fushat e marketingut, ndërmjetësimi tregtar në lidhjen e kontratave tregtare etj, trajnimi dhe suporti i klientit. Sidoqoftë, asgjë nuk do të interpretohet këtu si kufizim i mundësisë së shoqërisë për të hyre në tregje apo aktivitete dhe operacione të tjera tregtare pavarësisht së këto aktivitete të mundshme nuk janë përmendur këtu shprehimisht.
Emërtime të tjera Tregtare: MARKETS CAPITAL
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 05.04.2016
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 2
Lloji i pronësisë: Mikse (Shqiptare&E huaj)
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femër
Statusi: Në proces likuidimi
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë Njësia Nr. 5, Rruga Ymer Kurti, Qendra Olimpia, Kati i 4, pas Postes Nr. 8

Telefoni:
692060123

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare