Skip to content

TIRANA AKU CENTER
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2017-09-04 16:38:14
JSON

NIPT: L61618007A
Administrator: Mark Uka
Objekti i Veprimtarisë: Fizioterapi dhe veprimtari shëndetësore të kujdesit dhe mirëmbajtjes trupore.
Emërtime të tjera Tregtare: TIRANA AKU CENTER
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 14.04.2016
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 1 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Në proces likuidimi
Leje/Licensa: II.6.A - Shërbime mjeksore parësore dhe/ose stomatologjike
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë Njësia Bashkiake Nr. 2, Bulevardi Zhan D'Ark, Pallati Wonder Nr. 1, Ap. 4/4

Telefoni:
693524116

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare