Skip to content

3C ITALIA
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2017-09-04 16:38:14
JSON

NIPT: L61627022S
Administrator: Esmeralda Balluku
Objekti i Veprimtarisë: Tregtimi dhe ndërmjetësimin e prodhimeve italiane, të produkteve si dyer të brendshme të llojeve të ndryshme dhe materiale të llojeve të ndryshme, dyer të blinduara, vetrata dhe artikuj në dobi të ndërtimit dhe të mobilimit të shtëpive. Sipërmarrje për shtëpi dhe struktura hotelerie. Prodhime të llojeve të ndryshme dhe materialeve të ndryshme (dyer të brendshme). Shoqëria nder të tjera mund të përmbushë edhe të gjitha operacionet tregtare dhe industriale që do të konsiderohen të dobishme për vazhdimësinë dhe realizmin e qëllimit të objektit të veprimtarisë.
Emërtime të tjera Tregtare: 3C ITALIA
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 21.04.2016
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 700 000,00
Numri i pjesëve: 3
Lloji i pronësisë: E Huaj
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femër
Statusi: Në proces likuidimi
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë Njësia Nr. 5, Rruga Sulejman Delvina, Kulla Fati, Apartamenti 23

Telefoni:
696807711

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare