Skip to content

MCK MARKETING
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2019-11-02 14:38:45
JSON

NIPT: L61726020A
Administrator: Klevis Veliaj
Objekti i Veprimtarisë: Shërbime E-marketing dhe telemarketing, menaxhim fushatash marketingu dhe të të gjitha llojet e shërbimeve të marketingut online. Shërbime telefonike. Hapja dhe administrimi i përgjithshëm i Call Center, shërbimeve të të dhënave, data entry. Ofrim shërbimi in bound dhe outbound. Ofrim shërbimi të ndryshme e të gjthfarëllojshme nëpërmjet telemarketing-ut dhe e - marketing-ut. Organizimi dhe drejtimi për llogari të të tretëve i Call Center. Kërkime Tregu Sondazhe opinioni, realizimi, drejtimi, tregtimi dhe shpërndarja e prodhimeve dhe programeve Software, faqe web në Internet. Sigurimi i shërbimeve telematike. Të ofrojë shërbim në fushën e telekomunikacionit, si në rrjetin fiks ashtu edhe në atë celular në teritorrin shqiptar edhe në atë europian dhe më gjerë.
Emërtime të tjera Tregtare: MCK MARKETING
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 23.05.2016
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Rruga "Riza Cuka", pallati i ish të përndjekurve shkalla 1 Ap.9, Njësia bashkiake 11

Adresa Email:
support@mckmarketing.com

Telefoni:
0673508630

Faqja Web:
www.mckmarketing.com

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 01.11.2019
Akti i themelimit
Kontrate shit-blerje kuotash 14.05.2018
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Lala