Skip to content

Business Global Support
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2017-09-04 16:38:14
JSON

NIPT: L61809035L
Administrator: Enkelejda Alite
Objekti i Veprimtarisë: Shoqëria do të operojë në sektorin e telekomunikacionit duke kryer çdo lloj aktiviteti nëpërmjet telefonisë për llogari të saj dhe/ose për llogari të të tretëve në territorin e Shqipërisë si dhe në çdo vend tjetër që ka lidhje me Republikën e Shqipërisë në përputhje me legjisLaçionin në fuqi, në Shqipëri dhe jashtë saj. Të kryejë të gjitha aktivitetet telefonike të çfarëdo lloji për llogari të vetë dhe/ose të tretëve si telemarketing, sekretari telefonike, teleshitje, sondazhe, mesazhe promocionale. Shoqëria gjithashtu mund të kryejë të gjitha operacionet tregtare, mbi pasuritë e luajtshme dhe të paluajtshme, që do të vlerësohen të nevojshme për realizimin e objektit të shoqërisë si dhe të blejë pjesëmarrje në kapitalin themeltare të shoqërive të tjera që kanë të mjetin objekt veprimtarie me të vetin.
Emërtime të tjera Tregtare: Business Global Support
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 17.05.2016
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: E Huaj
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femër
Statusi: Në proces likuidimi
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë Njësia Bashkiake Nr.8, Rruga e Dibrës, Kompleksi Halili, Zyra B1-D1, Kati i Pestë

Adresa:
Elbasan Elbasan Elbasan Rruga ''25 Nëntori'', Lagjja Syrja Dylgjeri, Pallati Nr.107/6, Shkalla 1, Kati 2, Nr.12

Telefoni:
693529176

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare