Skip to content

Klodjan Kamberi
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2019-09-29 14:25:11
JSON

NIPT: L62401020G
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Tregti me pakicë për bojra printeri, kancelari, servis printerash dhe fotokopje
Forma ligjore: Person fizik
Viti i Themelimit: 01.12.2016
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Lloji i pronësisë: Private
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Çështje Ligjore: I. Më datë 21.06.2017, u vendos pushimi i përkohshëm i aktivitetit për një afat të pacaktuar. Statusi ndryshoi nga “Aktiv” në “Pezulluar”.

II. Më datë 11.12.2017, u kërkua aktivizimi i aktivitetit të personit fizik. Statusi ndryshoi nga “Pezulluar” në “Aktiv”.

III. Më datë 14.12.2017, u vendos pushimi i përkohshëm i aktivitetit për një periudhë të pacaktuar. Statusi u ndryshua nga “Aktiv” në “Pezulluar”.

IV. Më datë 18.12.2017, u vendos aktivizimi i aktivitetit të personit fizik. Statusi ndryshoi nga “Pezulluar” në “Aktiv”.
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Njësia Bashkiake Nr.6, Rruga Besim Alla, objekt me nr 21472

Telefoni:
0697801333

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 27.09.2019
Kerkesa per aktivizim aktiviteti 11.12.2017
Kerkesa per aktivizim aktiviteti 18.12.2017
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2019
Punuar Nga : A.Lala