Skip to content

I.L.L.S.A INDUSTRIA LAVORAZIONI LEGHE SPECIALI E ACCIAIO
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2017-09-04 16:38:14
JSON

NIPT: L62512401N
Administrator: Leonard Mato, Giuseppe Pierobon, Alfred Brahimi
Objekti i Veprimtarisë: Import-eksport, tregtimi me shumicë e pakicë i artikujve dhe produkteve të ndryshme, të tilla si por pa u kufizuar në: produkte dhe artikuj industrial, ndërtimore, makineri-pajisje etj; Veprimtari në fushën e ndërtimit, ndërtim, shitje/ blerje pasurish të paluajtshme, makinerish, projektim, prod him, punime të ndryshme metalike dhe punime xhami etj.
Emërtime të tjera Tregtare: I.L.L.S.A INDUSTRIA LAVORAZIONI LEGHE SPECIALI E ACCIAIO
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 06.01.2016
Rrethi: Fier
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 2 100 000,00
Numri i pjesëve: 4
Lloji i pronësisë: Mikse (Shqiptare&E huaj)
Nr. i administratorëve: 3
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
PORTEZ Fshati Portez, Rruga Nacionale Fier - Patos Km 4, Godina nr. 33

Telefoni:
697397167

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare