Skip to content

HAIR ME PROFESIONAL
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2017-09-04 16:38:14
JSON

NIPT: L62724601A
Administrator: Kastriot Karabina
Objekti i Veprimtarisë: Fason dhe prodhim për tregun vendas. Shitje me shumicë dhe me pakicë të produkteve të parukerise, kozmetikës, detergjentëve .
Emërtime të tjera Tregtare: HAIR ME PROFESIONAL
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 23.03.2016
Rrethi: Gjirokastër
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 3
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Mjete të ushtrimit të aktivitetit: Gjirokastër Gjirokastër Gjirokastër Furgon CITROEN JUMBER me targë AA 541 GG
Statusi: Në proces likuidimi
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
DROPULL I SIPERM JORGUCAT Fshati Jorgucat, rruga nacionale Gjirokastër-Kakavije, objekti nr.43, ZK 2007

Adresa Email:
meprofessionalhair@gmail.com

Telefoni:
693318971

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare