Skip to content

VELLEZERIT IDRIZI
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2017-09-04 16:38:14
JSON

NIPT: L62812201K
Administrator: Andrea Kristo
Objekti i Veprimtarisë: Bashkëpunimi në fushën e prodhimit bujqësor dhe në marketing, kjo shoqëri do të prodhojë, të manipulojë, të përpunojë, të ruajë, të klasifikojë, të transportojë, të shpërndajë si dhe të tregtojë produkte bujqësore dhe blegtorale në gjendjen e tyre natyrore ose të përpunuara me parë.
Emërtime të tjera Tregtare: VELLEZERIT IDRIZI
Forma ligjore: Shoqëri e Bashkëpunimit Bujqësor
Viti i Themelimit: 11.04.2016
Rrethi: Elbasan
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 7
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Në proces likuidimi
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
BELSH Belsh - Hyse, tokë are ne Zonën Kadastrale 1146, pasuritë Nr. 240/7/1 + 240/7/2 + 240/7/3

Telefoni:
0682672752 0684851866

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare