Skip to content

FASHION EMBROIDERY
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2017-09-04 16:38:14
JSON

NIPT: L62821403O
Administrator: Eleni Llukmani
Objekti i Veprimtarisë: Import - eksport të materialeve tekstile, konfeksioneve, makineri e pajisje qepëse të tekstileve, përpunim, konfeksioni e qepje dhe tregtim me shumicë e pakicë i konfeksioneve. Të merret me transaksione financiare nga Shqipëria për jashtë dhe nga jashtë për në Shqipëri. Të merret me promovimin e shkëmbimeve tregtare nga Shqipëria për jashtë dhe nga jashtë për në Shqipëri. Të merret me tërheqjen e investimeve dhe të investitorëve të huaj në Shqipëri. Të merret me ofrimin e shërbimeve këshillimore për investitorët e huaj. Të merret me studimin dhe prezantimin e mundësive të mira për biznes dhe aktiviteteve investuese në Shqipëri. Të merret me ofrimin e ndihmave teknike dhe ligjore për kompanitë e huaja që duan të investojnë në Shqipëri veçanërisht në fushën e infrastrukturës (konfeksione të të gjitha llojeve, ndërtim, energji, burimet ujore etj).
Emërtime të tjera Tregtare: FASHION EMBROIDERY
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 07.04.2016
Rrethi: Fier
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: E Huaj
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femër
Statusi: Në proces likuidimi
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
FIER Lagjja "Kryengritja e Fierit", Ish Uzina e Pambukut, Godina nr 8/89

Telefoni:
0697583292 00393200678733

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare