Skip to content

UNIONNET TELE.CO
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2017-09-04 16:38:14
JSON

NIPT: L62827402N
Administrator: Fatos Haxhiraj
Objekti i Veprimtarisë: Veprimtari e agjentit për transfertë parash në emër dhe për llogari të një subjekti financiar jo Bankë. Të gjithë shërbimet e pagesave dhe të transferimit të parave në emër dhe për llogari të një subjekti financiar jo Bankë. Veprimtari e agjentit komisioner. Shërbimet e Unionnet - Western Union.
Emërtime të tjera Tregtare: UNIONNET WESTERN UNION
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 22.04.2016
Rrethi: Fier
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Në proces likuidimi
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
FIER Lagjja Kastriot, Rruga Brigada XI Sulmuese, Godina 1-katëshe, Nr 3.

Adresa:
Fier Levan LEVAN Lagjja SMT, Rruga Nacionale Fier - Vlorë km 10, Objekti nr. 17 Tiranë Kashar Kashar Fshati Kashar, Rrethrrotullumi i Ri i Kasharit, Rruga Tom Plezha, Pallati Komford, Kati i parë.

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare