Skip to content

IKONART
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2017-09-04 16:38:14
JSON

NIPT: L63008603I
Administrator: Thanas Marko
Objekti i Veprimtarisë: Prodhim, tregtim piktura, piktura murale dhe ikona. Tregti e përgjithshme, import-eksport të lëndëve të para në artin e pikturës, vizatimit dhe ikonave.
Emërtime të tjera Tregtare: IKONART
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 04.06.2016
Rrethi: Gjirokastër
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: E Huaj
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Në proces likuidimi
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
DROPULL I poshtëM SOFRATIKE Fshati Sofratike Gjirokastër, zona kadastrale nr. 3480, pasuria nr. 212/14, lagjja Qendër, ish rruga nacionale GjirokastërKakavije, ndërtesë 2-katëshe, kati 1-re, ish zyrat e kooperatives

Adresa Email:
p.alkiz@hotmail.com

Telefoni:
694575842

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare