Skip to content

LUSHNJA KABLLOR
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2017-09-04 16:38:14
JSON

NIPT: L63931402P
Administrator: Eleda Dhima
Objekti i Veprimtarisë: Ofrim i rrjeteve të komunikimeve elektronike, ofrimi i rrjeteve kabllore, ofrimi i shërbimeve kabllore, ofrim i shërbimeve të internetit dhe ofrimi i shërbimeve të komunikimeve elektronike sipas legjisLaçionit në fuqi.
Emërtime të tjera Tregtare: LUSHNJA KABLLOR
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 30.03.2016
Rrethi: Fier
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femër
Statusi: Në proces likuidimi
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Lushnje Lagjja Loni Dhamo, Rruga Misto Mame, godina pranë Bankes Societe General Albania, kati i parë.

Telefoni:
698457539

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare