Skip to content

Dekoracion Alb
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2017-09-04 16:38:14
JSON

NIPT: L66312006I
Administrator: Ardit Smajli
Objekti i Veprimtarisë: Tregtim me shumicë e pakicë import-eksport i artikujve të ndryshëm, prodhimin dhe shitblerjen e artikujve të ndryshëm, import eksport të prodhimeve të bëra dhe të prodhuara nga shoqëria. Nxjerrjen e gurëve dekorativ, përpunimin, tregtimin import eksport mermeri gurësh dekorativ etj. Si dhe çdo operacion tjetër që bashkohet me veprimtaritë e mësipërme e që konsiderohet i përshtatshëm e me leverdi për rritjen e zhvillimin e mëtejshëm të aktivitetit të shoqërisë.
Emërtime të tjera Tregtare: Dekoracion Alb
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 11.01.2016
Rrethi: Shkodër
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 2 000 000,00
Numri i pjesëve: 3
Lloji i pronësisë: Mikse (Shqiptare&E huaj)
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Mjete të ushtrimit të aktivitetit: Shkodër Kastrat KASTRAT Lagjja Kodra e Kukiqit, Kastrat, Malësi e Madhe
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: III.1.B - Leje Mjedisi e tipit B
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Shkodër Lagjja Qemal Stafa, Rruga Studenti, godinë 9 katëshe, kati I, nr 2/1213-N 24, Shkodër

Telefoni:
692563316

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare