Skip to content

Alban Kasmi
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2019-12-07 15:31:44
JSON

NIPT: L71312025F
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Tregtimin, instalim dhe riparim i të gjitha paisjeve eiektrke, elektroteknike, elektromekanike, edhe elektronike. ANALOGE DHE DIGITALE Sisteme fonie, video. Ndriçimi, sigurie, menaxhimi, sisteme it, punime inxhinerike konsultime, asistencë teknike, punime softweri, database, web, sisteme të survejimit, paisje elektroshtëpijake. lmport-eksport. Tregtim me shumicë dhe pakicë artikujve të ndryshme industriale, makineri e paisje, lëndëve drusore, mobiljeve, linjave të prodhimit, përpunimit, konfeksioneve, parfumerisë. Arredimi dhe tregtimi i të gjitha materialeve për interiere, banesa e lokale sociale, kulturore, tregtare etj. Shtypshkrime dhe kancelari. Shërbime dhe dhënie me qera.
Emërtime të tjera Tregtare: Fj techonolgy
Forma ligjore: Person fizik
Viti i Themelimit: 12.01.2017
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Lloji i pronësisë: Private
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Njësia Bashkiake Nr.7, Rruga e Kavajës, Godina 207, Shkalla 2, Kati 2

Telefoni:
0672043003

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 23.11.2019
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Lala