Skip to content

ORCHID LIMITED
Ndryshimi i fundit(sipas ekstrakt QKB) kryer më: 2017-12-20 16:59:00
JSON

NIPT: L71326002O
Administrator: HUSSAM EL DIN TARABICHI
Objekti i Veprimtarisë: Eksport dhe import te mallrave te ndryshem ushqimore, kozmetik, industrial, si dhe lendeve te para per prodhimin e tyre. Kryerjen e cdo lloj aktiviteti te lejuar nga legjslacioni shqiptar.
Emërtime të tjera Tregtare: ORCHID LIMITED
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i krijimit: 24.01.2017
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 2
Lloji i pronësisë: E Huaj
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
TIRANE Njesia Bashkiake nr.8, Rrug

Telefoni:
672867788

Informacione Financiare