Skip to content

JUST PHARMA
Ndryshimi i fundit(sipas ekstrakt QKB) kryer më: 2017-12-20 16:59:00
JSON

NIPT: L71327033C
Administrator: Edmond Hoxha
Objekti i Veprimtarisë: Tregtim, montim, mirembajtje dhe riparim I aparaturave e pajisjeve te ndryshme mjekesore te reja e te perdorura dhe refurbished, importe dhe eksporte medikamentesh, hapje farmacie, depo farmaceutike, spitale jo publike, laboratore mjekesore, suplemente dhe produkte bimore si dhe furnizimi me pjese kembimi, material konsumi, kite, reagent dhe solucione te ndryshme, kimikate industrial, si dhe cdo gje tjeter qe ka lidhje me veprimtarine e ortakeve ne kete fushe. Import eksport mallrash me shumice dhe pakice etj si dhe kryerja e aktiviteteve te tjera te ngjashme me to.
Emërtime të tjera Tregtare: JUST PHARMA
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i krijimit: 25.01.2017
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: II.7.A.1.F - Farmacitë ose agjencitë farmaceutike (farmaci)
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
TIRANE Rruga Aleksander Moisiu, pallati 53/1, kati i pare, kodi postar 1001

Adresa:
Tirane Tirane TIRANE Njesia Bashkiake nr 5, Rruga Sami Frasheri, Pallati Moskat Nr 2, kati 1, zyra nr 1

Telefoni:
696851028

Informacione Financiare