Skip to content

Nexhmedin Sadiku
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2019-11-02 14:38:45
JSON

NIPT: L71503044S
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Tregti, prodhim, montim, import-eksport. Shërbime mirëmbajtje për parqe lojrash dhe ambjente të jashtme dhe të brendshme.
Emërtime të tjera Tregtare: "BULEplay"
Forma ligjore: Person fizik
Viti i Themelimit: 03.03.2017
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Lloji i pronësisë: Private
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Lagjja Don Bosko, rruga Muzaket, pallati 4 Gryket, D3/8, Tirana 2

Adresa Email:
nexhmedin.sadiku@gmail.com

Telefoni:
0697254206/ +37744224255

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 22.10.2019
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Lala