Skip to content

FEB Invest Group Albania sh.p.k
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2018-01-29 16:11:17
JSON

NIPT: L71829007P
Administrator: Fjordi Mustafaj
Objekti i Veprimtarisë: Ofrimi i sherbimeve te ndryshme ne fushen e web marketing; sondazhe, konsulence reklamimi, reklamim, projektimin, krijimin, menaxhimin, koordinimin, shperndarjen e shitjen e sherbimeve te aktiviteteve te konsulences ne web marketing (sherbime informacioni, asistence, mbeshtetje e shitje) dhe asistence, drejtperdrejt dhe /ose jodrejtperdrejt per llogari te veten ose per te trete
Emërtime të tjera Tregtare: FEB Invest Group Albania sh.p.k
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 27.06.2017
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 1 000,00
Numri i pjesëve: 2
Lloji i pronësisë:
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë Njesia Bashkiake Nr.5, Rruga Brigada VIII, Hyrja 11, Ap.2.

Telefoni:
697290799

Akte Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare