Skip to content

ALTECH SOLUTIONS sh.p.k
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2018-01-29 16:11:17
JSON

NIPT: L71829014V
Administrator: Mikel Mujo
Objekti i Veprimtarisë: Sherbime te ndryshme on-line ne fushen e informatikes dhe teknologjise se informacionit; call center, perpunime te ndryshme informatike dhe grafike, printime; manaxhim dhe dhenie me qira te serverave, krijim software, web development e mobile aplication; organizime eventesh, organizime turistike dhe udhetimesh
Emërtime të tjera Tregtare: ALTECH SOLUTIONS sh.p.k
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 27.06.2017
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë:
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë Njesia Bashkiake nr.2, Rruga Urani Pano, Pallati Old Tirana, Hyrja A-10, Zk. 8360, nr.pasurie 6/235

Telefoni:
665793660

Akte Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare