Skip to content

SHXH1 SH.P.K
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2018-04-29 10:49:57
JSON

NIPT: L71931001D
Administrator: Klerxhi Xhafa
Objekti i Veprimtarisë: Ofrimi i sherbimeve fushen e ndertimit,hekurkthes, etj. Tregetim te materialeve te ndertimit me shumice e pakice , imoprt-eksport.Tregtim me shumice e pakice dhe import - eksport te: Mallra industriale, ushqimore, lende te para, pije,veshmbathje e konfesione, kancelari per zyre e shkolla, orendi shtepiake, mobilje, paisje elektrike e elektronike, elektroshtepiake, produkte bujqesore e blegtorale, frutaperime, produkte te detit peshk etj, bime medicinale eterovajore e mjeksore, prodhime kozmetike dhe estetike, parfumeri, kimike dhe detrgjentre, mish e neprodukte te tij e qumeshte e nenprodukte te tij. Hoteleri turizem, bar kafe resorante piceri
Emërtime të tjera Tregtare: SHXH1 SH.P.K
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 25.07.2017
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 1 000 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë:
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë Rruga e Durrësit, Pallati 240, Shkalla 3

Telefoni:
697797974

Akte Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare