Skip to content

VEREA 1 SH.P.K
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2018-04-29 10:49:57
JSON

NIPT: L71931009V
Administrator: Antonio Demaio
Objekti i Veprimtarisë: Projektimi, ndertimi dhe zhvillimi, direkt dhe/ose indirekt te impianteve te prodhimit te energjise elektrike nga burime energitike te rinovueshme dhe te gjithe veprave dhe infrastruktura strukturore dhe /ose aksesore per keto impiante; manxhimi, kryerjen dhe ushtrimin teknik dhe tregtare te impianteve sipas pikes (a], duke perfshire ne rruge direkte dhe /ose indirekte te gjithe aktvitetet te mirembajtjes se zakonshme dhe te jashtezakonshme; prodhimi, shperndarja dhe shitja, pervec trasmetimit, ne limitet e ligjeve ne fuqi, te energjise elektrike prodhuar nga impiante te pikes (a) shitblerja, qeraja, dhenia dhe transferimi ne cfardo lloj forme te impjanteve te pikes (a], me ose pa korrespondence; investimi ne cfaredo lloj forme, direkte dhe /ose indirekte te impjanteve te pikes (a) gjithashtu te perfshire te punesimit, mbajtjes, manaxhimit dhe shitjes se aksioneve ne shoqeri te tjera dhe/ose ente te krijuara apo qe do te krijohen, qe veprojne edhe ne sektorin e prodhimit dhe shitjes te energjise nga burime te rinovueshme.
Emërtime të tjera Tregtare: VEREA 1 SH.P.K
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 26.07.2017
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 10 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë:
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë Rruga "Nikolla Jorga", ND.7, H.7, AP.42, 1001

Telefoni:
393296179608

Akte Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare