Skip to content

HYDRO-ALB STUDIO
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2021-01-14 08:54:24
JSON

NIPT: L72105006G
Administrator: Brunilda Dapi
Objekti i Veprimtarisë: Studime, projektime dhe konsulence ne fushen Gjeologjise, Hidrogjeologjise, Hidrologjise, Gjeologjise Inxhinierike, Gjeofizikes, Hidroteknikes, Topografise, Mjedisit per pergatitjen e Raporteve te Vleresimit Ndikimit ne Mjedis, Plane Menaxhimi Mjedisore, Plane Rehabilitimi Mjedisore, Plane Perballimi Emergjencash, Auditim & Monitorim te elementeve te mjedisit, Projektime te Sizmologjise Inxhinerike, Studime Detare-Liqenore-Lagunore-Lumore, Plane Rahabilitimi te Baseneve lumore, Pergatitja Strategjive te Ujrave, Supervizione, si dhe ne fushen e Ekonomise dhe Ndermjetesimit.
Emërtime të tjera Tregtare: HYDRO-ALB STUDIO
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 01.09.2017
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femër
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Njesia Bashkiake nr 7, Rruga Muhamed Gjollesha, Pallati 60, Shkalla 2, Apartamenti 16

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 14.01.2021
Akti i themelimit
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2020
Punuar Nga : A.Lala