Skip to content

ALTO
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2019-12-07 15:31:44
JSON

NIPT: L72308027D
Administrator: Adrian Totokoçi
Objekti i Veprimtarisë: Shit-blerje automjetesh import-eksport. Ngritje dhe funksionim servise për riparime të pjesshme dhe totale të automjeteve. Dhënie me qera të automjeteve.
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 02.11.2017
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 7 000 000,00
Numri i pjesëve: 2
Shoqëri Mëmë për këtë Subjekt: SIGAL BUSINESS CENTER, një shoqëri me përgjegjësi të kufizuar, e themeluar më datë 18.09.2013 dhe që funksionon sipas ligjeve të Republikës së Shqipërisë, me numër identifikimi në regjistrin tregtar NIPT L32202049T, me adresë në Tiranë, Qendra e Biznesit SIGAL BUSINESS CENTER, me administrator Avni Ponari, me status aktiv (Sipas të dhënave të QKB deri më datë 23.11.2019)
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: VII.3.B.2 - Shitblerja e mjeteve rrugore me motor dhe/ose e rimorkiove te reja ose te perdorura
VII.3.B.3 - Tregtimi i pjesëve të këmbimit të mjeteve rrugore me motor dhe/ose të rimorkiove
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Kashar, Autostrada Tiranë - Durrës Km 5, Rruga Monun Nr. 58, 1051

Telefoni:
0666260879

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 23.11.2019
Akti i themelimit
Dokumenta Financiare: Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2017
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2018
Shenime per Pasqyrat financiare 2018
Informacione Financiare
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: -1 644 903,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:68 220 082,00
Punuar Nga : A.Lala