Skip to content

Emiliano Mone
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2019-11-02 14:38:45
JSON

NIPT: L72506403A
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Tregtimi me pakicë i aspiratorëve, gjenerator, kondicioner, shërbime dhe asistent teknike. Dhënie me qira të veglave të punës, makineri, gjenerator, konsulencë teknike, shërbime mirëmbajtje për teknologji dhe pajisje industriale. Dhënie me qira të automjeteve. Import eksport dhe tregtimi i makinave të reja dhe të përdorura. Tregtim me pakicë të materialeve të ndërtimit, materiale elektrike, hidraulike, bojë dhe të materialeve të duralit, materiale të ndryshme industriale.
Forma ligjore: Person fizik
Viti i Themelimit: 06.01.2017
Rrethi: Fier
Shteti ku vepron: Shqipëri
Lloji i pronësisë: Private
Mjete të ushtrimit të aktivitetit: Fier, Mjeti me targa AA 753 UY
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Fier, Lagjja 8 Shkurti, Rruga Skënderbeu, Banesa nr 2/351.

Adresa Email:
klimateknika.fier@gmail.com

Telefoni:
0694092923

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 22.10.2019
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2019
Punuar Nga : A.Lala